El principi del final

EL PRINCIPI DEL FINAL

AQUESTA DINÀMICA ES VA MANTENIR fins les darreries de 1989 en que, després de dur a terme una important campanya de teatre per a les escoles, l’Ajuntament de Barcelona els va fer una mala jugada en el suport econòmic que els va deixar sense fons i endeutats. Al mateix temps, la nova junta d’Els Lluïsos no va voler prorrogar la cessió parcial del teatre i les seves dependències. La coincidència d’aquests dos fets van propiciar l’extinció del Centre (Estable) d’Espectacles per a Nois i Noies, després d’onze anys de funcionament.

A MÉS DELS DOS FETS, ABANS EXPOSATS, s’hi va afegir un tercer: l’entresol del carrer Diputació, seu administrativa del grup, va ser requerit pel seu propietari per a us propi. La falta d’espais on tornar-se a establir i un munt de deutes que es devien saldar, van posar el punt i final a la història d’U de cuc, teatre, després de disset anys d’activitat.

PER SABER-NE MÉS sobre les activitat dutes a terme pel grup en el Centre d’Espectacles heu d’entrar en el blog corresponent de l’apartat ALTRES ACTIVITATS

Centre d'espectacles

Efemèrides